Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Aktuality > Sběr projektových záměrů MAS Lanškrounsko

Sběr projektových záměrů MAS Lanškrounsko



Datum konání:
12.6.2015

 

 

 Místní akční skupina LANŠKROUNSKO, Z.S.,Nám.J.M.Marků 12, 563 01 Lanškroun

SBĚR PROJEKTOVÝCH ZÁMĚRŮ MAS LANŠKROUNSKO, z.s.

 

 

Vážené Lanškrounsko,

v současné době intenzivně pracujeme na přípravě Strategie komunitně řízeného rozvoje (SCLLD) regionu. Na základě tohoto dokumentu bude do roku 2020 komunitním způsobem přerozdělována část finančních prostředků z operačních programů EU. Pokud projektový záměr nebude v souladu s SCLLD, nebude možné na něj čerpat dotaci z prostředků určených pro komunitně řízený rozvoj (přes místní akční skupiny). Proto je důležité, aby tato strategie odrážela skutečné potřeby subjektů působících na Lanškrounsku.

Chtěli bychom Vás tedy poprosit, abyste věnovali pár minut svého času a sdělili nám, jakým projektům byste se v následujících pěti letech chtěli věnovat (viz přiložený formulář). Mohou to být projekty jak investiční, tak neinvestiční a může jich být samozřejmě i více. Potenciálním žadatelem může být téměř kdokoliv – obec, živnostník, firma, nezisková organizace atd.

Vyplněné formuláře zasílejte na e-mail info@maslanskrounsko.cz nebo ho vytištěný přinest do kancelář MAS Lanškrounsko, Sokolská 288 Lanškroun (po telefonické domluvě).

 

V případě jakýchkoli dotazů se na mě obraťte.

Předem děkujeme za spolupráci.

Formulář

Ing. Radka Báčová

MAS Lanškrounsko

info@maslanskrounsko.cz

+420732359358

 

www.maslanskrounsko.cz