Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Aktuality > IV. reprezentační ples Dobrovolného svazku obcí Mikroregion Severo-Lanškrounsko

IV. reprezentační ples Dobrovolného svazku obcí Mikroregion Severo-Lanškrounsko



Datum konání:
29.3.2019

V pátek 29. března 2019 proběhl na sále Kulturního domu ve Verměřovicích již IV. reprezentační ples našeho svazku. Vstupenky na ples byly vyprodány již v předprodeji a není se čemu divit. Stejně tak jako v předchozích ročnících, i letos byl totiž program plesu velmi zajímavý….

Ples byl zahájen vystoupením akrobaticko-tanečního uskupení VERTIGO z Bratislavy. Tato úchvatná podívaná, která v sobě zahrnovala i logo a název našeho svazku, byla obecenstvem oceněna velkým potleskem. Následovalo představení starostů členských obcí svazku a jeho zaměstnanců. Předseda mikroregionu Petr Helekal popřál účastníkům plesu příjemnou zábavu a současně předal květinu paní Zdeňce Duškové s poděkováním za dosavadní spolupráci. Zdeňka pro svazek pracuje již téměř tři roky, nicméně její kariéra se v blízké době začne ubírat jinou cestou. Ještě jednou jí děkujeme za skvělou práci pro svazek a do budoucna přejeme mnoho životních i pracovních úspěchů.

Ples se jedním slovem vydařil. Skvělý moderátor Ondra Pokorný i všechna tři vystoupení bratislavské skupiny VERTIGO stáli skutečně za to, stejně tak jako skvělá skupina Song z Kostelce nad Orlicí. Účastníci plesu ocenili i bohatou malou i velkou tombolu, což nás skutečně těší a jsme za to velmi rádi. Poděkování patří všem našim sponzorům.

Plesová sezóna v našem mikroregionu je tímto ukončena. Dovolte nám proto na závěr poděkovat všem, kteří se jakoukoliv měrou podíleli na organizaci akce. Děkujeme všem zaměstnancům svazku a starostům členských obcí za spoluorganizaci. Dále děkujeme SDH Verměřovice za obsluhu baru, Martinu Křivohlávkovi a jeho týmu za skvělý catering, SDH Bystřec za obsluhu tomboly a zaměstnancům členských obcí svazku za přípravné práce. Za skvělé fotografie z akce děkujeme paní Ludmile Ešpandrové.

Jak již v závěru akce zmínil moderátor Ondra Pokorný, laťka našeho plesu je již skutečně vysoko. Věřme ale, že se nám v příštím roce tuto pomyslnou laťku podaří posunout zase o trošku výše, ale to se již nechme všichni překvapit…

 

Mgr. Lenka Bártlová

manažerka svazku

 Foto zde....